Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 19:02
Overblik: Her er mediernes meldingerne om Christian Eriksen

Her er et overblik over mediernes meldinger omkring Christian Eriksen


I dag kom det frem, at Christian Eriksen har modtaget et kontrakttilbud fra Brentford, og det er det, der har fyldt det meste af spaltepladserne i den engelske og danske sportspresse.

I den anledning har vi set nærmere på diverse meldinger fra de medier, der hævdes at have egen information omkring situationen.

Nedenfor giver vi et overblik over mediernes meldinger:

The Athletic

Brentford har tilbudt Christian Eriksen en halvårig kontrakt med mulighed for at forlænge med et år mere. Danskeren vil foretrække et skifte til en Premier League-klub med base i London, og her passer Brentford godt til profilen - Læs mere her.

Sky Sports

Brentford er én af flere Premier League-klubber, som er interesseret i Christian Eriksen, og han overvejer i øjeblikket sine muligheder og de tilbud, han nu kommer til at modtage - Læs mere her.

iNews

Thomas Frank & Co. har afgivet et kontrakttilbud til Christian Eriksen, men et skifte er på nuværende tidspunkt ikke 'tæt på'. Brentford afventer svar fra Eriksen-lejren. 

Artiklen opdateres såfremt der kommer nye meldinger...

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE