AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 23:43
Journalist om Liverpools transferplaner: Stor signing er ikke helt udelukket

Dean Jones fra Bleacher Report ser nærmere på Liverpools transferplaner denne sommer.


Manchester City står til at investere adskillige hundrede millioner kroner i Rodri fra Atletico Madrid og Joao Cancelo fra Juventus, men situationen er anerledes hos titeludfordrene fra Liverpool.

Efter Liverpools triumf i Champions League bør det ikke være svært at lokke spillere til Anfield, men det er heller ikke tilfældet. 

Dean Jones fra Bleacher Report ser nærmere på Liverpools transferplaner denne sommer, hvor fansene som udgangspunkt skal forvente et stille transfervindue. Der skal ske noget radikalt, hvis der skulle komme en såkaldt 'marquee signing'.

Dean Jones hævder at være informeret af folk tæt Jürgen Klopp, at Liverpool-manageren anser sin trup for at være komplet. Sportsdirektør, Michael Edwards, har en liste med spillere, hvis Jürgen Klopp vil styrke nogle positioner, men store signings denne sommer virker på nuværende tidspunkt som usandsynlig.

Der skulle komme en handel, som vil være for god til at udnytte, hvis det skulle blive aktuelt. Ifølge Dean Jones vil det kræve, at Barcelona pludselig bliver desperat efter at komme af med Ousmane Dembele for at gøre plads til Antoine Griezmann og dermed sænker prisen, eller Arsenal vil skille sig af med Pierre-Emerick Aubameyang og bliver tilgængelig, så vil Jürgen Klopp forsøge at slå til. 

Jürgen Klopp er på udkig efter at bringe nye spillere til Anfield, men de primære mål er at hente en backup for Andy Robertson på venstre back samt en erstatning for Simon Mignolet, der forventes at forlade klubben. 

Daniel Sturridge forlader også klubben til sommer, men det er ikke sikkert, at der hentes en backup, da Klopp har en stor tiltro til Divock Origi. Derudover står den unge Rhian Brewster også til at få indhop i den nye sæson.

LÆS OGSÅ CLARK JAMES' BLOG OM LIVERPOOLS TRANSFERVINDUE HER!

Derudover ser Jürgen Klopp også frem til at have Alex-Oxlade Chamberlain og Joe Gomez tilgængelig i den nye sæson, og Klopp forventer også mere fra Naby Keïta efter at have haft en sæson, hvor han han tilvænnet sig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED