AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 22:35
Journalist: Meget sandsynligt at Tottenham henter midtbaneprofil

Tottenham står med en god mulighed for at hente en ny midtbanespiller, rapporterer journalist.


Antonio Conte har efterspurgt nye spillere til Tottenham i længere tid, og nu kan det måske se ud til, at italieneren får sin vilje.

For nu skriver Ben Jacobs, der arbejder for CBS Sports, at det er meget sandsynligt, at Tottenham ender med at hente Nicolò Zaniolo i Roma inden transfervinduets lukning.

LÆS OGSÅ: Brøndby-ejere overvejer at byde på Manchester United

Midtbanespilleren er ikke en del af dagens trup mod Spezia, og Roma er åben for at sælge ham for omtrent 255 millioner kroner. Dog er den italienske hovedstadsklub også åben for at udleje ham med en tvungen købsklausul.

Indtil videre har Tottenham ifølge journalisten forsøgt at få en lejeaftale med købsoption i stand, men forhandlingerne er stadig i gang mellem parterne.

Tilbage i sommerens transfervindue var Tottenham også interesseret i Zaniolo, men i forhold til dengang er José Mourinho nu glad for at lade italieneren gå.

LÆS OGSÅ: Journalist: Antonio Conte er færdig i Tottenham

23-årige Zaniolo har døjet med flere slemme knæskader i løbet af sin karriere, og han har i denne sæson ikke formået at ramme det høje niveau, han tidligere har spillet på.

Det er blevet til 17 kampe i sæsonen, hvor han har scoret to mål og lavet tre assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE