AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 20:01
Journalist: Manchester United planlægger stort bud på angriber

En angriber er Manchester Uniteds helt store prioritet på transfermarkedet til sommer.


Det er ingen hemmelighed, at Manchester United er på jagt efter en angriber i det kommende transfervindue til sommer.

I den forbindelse er klubben blevet sat i forbindelse med Randal Kolo Muani, og ifølge den tyske transferjournalist Christian Falk, er et sommerskifte uundgåeligt for den franske angriber.

- Alle har en fornemmelse af, at det ikke længere er realistisk for Frankfurt at holde på Randal Kolo Muani i endnu et år.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

- Spilleren har allerede fortalt, at det er første gang, han tænker på et sommerskifte - til en storklub især. Så Frankfurt mister en masse kvalitet, og det kan være grunden til, at Oliver Glasner overvejer at forlade klubbe.

- Manchester United er en stor ting for Muani. De har ikke den rette angriber lige nu. Kig på Wout Weghorst. Han har kun scoret to mål for dem.

- De planlægger et bud på ham. Det ved han, og når man har United i hovedet, så er det svært at koncentrere sig om Frankfurt, skriver Falk i sin klumme hos CaughtOffside.

Weghorsts kontrakt med Manchester United udløber i slutningen af denne sæson, hvor hans lejeaftale ophører.

Det ventes, at der skal omkring 750 millioner kroner til for at lokke Muani væk fra Frankfurt.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE