AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 14:05
Journalist: Chelsea-stjernes fremtid er uvis - jagter CL-fodbold

Tyskeren kan være fortid på Stamford Bridge til sommer.


Kai Havertz går angiveligt en uvis fremtid i møde hos Chelsea.

Den tyske landsholdsspiller kan potentielt set forlade Stamford Bridge i sommerens transfervindue.

23-årige Havertz skiftede til The Blues fra Bayer Leverkusen i efteråret 2020 og siden da er det blevet til 119 optrædener for Londonklubben.

LÆS OGSÅ: Premier League-transfer kollapser

Under Graham Potters ledelse er han blevet en nøglespiller for klubben med sine seks mål og ene oplæg fordelt på 27 kampe.

Tyskeren har fortsat to år tilbage af sin kontrakt med klubben, men det er ikke sikkert, at den løber i helt lige så lang tid.

Ifølge journalist hos Sky i Tyskland, Florian Plettenberg, kan manglende Champions League-fodbold føre til, at Havertz forlader Chelsea ved sæsonens udgang.

LÆS OGSÅ: Manchester United lurer på Bundesliga-stjerne

Endvidere lyder det fra Plettenberg, at Havertz kan forlade klubben for omkring 60 millioner euro, svarende til 446 millioner kroner.

FC Bayern München meldes intereseret i offensivspilleren - læs mere her.

Chelsea indtager i øjeblikket 10.-pladsen i Premier League, hvor der er hele 10 point op til en fjerdeplads, som er lig med Champions League-kvalifikation.

Klubben har haft et stort forbrug i løbet af de seneste transfervinduer, og det kan føre til flere spillersalg til sommer, lyder meldingen.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub afviser Chelsea-bud

LÆS OGSÅ: Aubameyang på blokken hos PL-klub


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE