AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:01:2023 19:20
Journalist: Arsenal kan afgive sent bud på Premier League-profil

Der kan ske noget hos Arsenal i transfervinduets sidste timer.


Arsenal holder sine muligheder åbne i dette transfervindue.

Klubben overvejer, om man skal afgive et tredje bud på Moises Caicedo, efter at de to seneste bud er blevet afvist af Brighton.

Andre muligheder figurerer dog også, heriblandt Evertons Amadou Onana.

LÆS OGSÅ: Storklub vil leje Maguire

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad føler Chelsea sig sikre på en handel. Tilmed skriver avisen, at Onana koster £50 millioner.

Men transferjournalist Graeme Bailey hævder, at Arsenal også har kontaktet Onanas repræsentanter.

Og nu melder Pete O'Rourke ind med, at Edu og Arteta holder nøje øje med Onanas situation på Goodison Park, og at en handel er sandsynlig inden transfervinduets lukning i morgen.

- Han ligner en ægte topspiller, og det er han også på det belgiske landshold. Så jeg er sikker på, at Arsenal, såvel som en række andre klubber, holder øje med situationen.

- Hvis der er nogen som helst chance for, at han kan blive lokket væk inden vinduets afslutning, så er jeg sikker på, at Arsenal og de andre interesserede klubber vil byde på ham, siger O'Rourke ifølge Give Me Sport.

Onana har fået rosende ord med på vejen af den tidligere belgisek landstræner, Roberto Martinez.

- Han er en anden ret unik profil. En spiller med ret stor fysisk tilstedeværelse, og det er en dynamik, der er nødvendig, tænk bare på Fellaini i 2018. Han er også en leder på banen, som har haft sine kampe i karrieren, lød det fra Martinez i forbindelse med trupudtagelsen til VM.

Onana står i alt noteret for fire belgiske A-landskampe, og han har derfor arbejdet sammen med Arsenal-legenden Thierry Henry.

LÆS OGSÅ: Chelsea på vej mod transferrekord


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE