AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2022 22:11
Jorden brænder under Rodgers: Leicester-ejer til stede under skæbnekamp

Brendan Rodgers' fortsatte virke hos Leicester er i den grad til diskussion.


For første gang i mere end seks uger er Leicester-ejer Aiyawatt Srivaddhanaprabha til stede ved en kamp, når The Foxes mandag aften møder Nottingham Forest i, hvad der må betegnes som værende en skæbnekamp for Brendan Rodgers' fortsatte virke på King Power Stadium.
 
Det skriver The Telegraph.
Leicester er uden sejr i denne Premier League-sæson og derfor indtager man da også rækkens aktuelle sidsteplads.
 
Dermed brænder jorden under Brendan Rodgers, der med rette kan kalde sig selv for fyringstruet.
 
Skulle det ikke lykkes at besejre Nottingham Forest mandag aften, vil der være endnu mere usikkerhed forbundet med Rodgers' tjans hos klubben.
 
Sidste gang, at bestyrelsesformanden så en Leicester-kamp var den 20. august, hvor klubben måtte se sig slået med 1-2 af Southampton.
 
Siden da har Leicester fortsat sine problemer, og man er inde i en forfærdelig stime, for det er den sjette kamp i træk, hvor man har tabt.
 
Der var uro om Rodgers' post allerede inden landskampspausen, hvor Leicester-spillerne gik på ferie efter et svidende 2-6-nederlag til Tottenham.
 
Fyringen blev dog ikke til noget, og The Telegraph skriver videre, at det er sikkert og vist, at det er Rodgers, der står på sidelinjen til mandagens opgør.
 
Rodgers' jobusikkerhed er et af de fem punkter, du skal holde øje med i weekendens Premier League-runde - læs de øvrige fire her.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE