AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:10:2022 07:45
Premier League er tilbage: Det skal du holde øje med i weekenden

Premier League er snart tilbage - her er fem ting, du skal holde øje med.


Premier League er tilbage efter en tvungen landskampspause, og PLBOLD.DK kigger i denne artikel nærmere på fem ting, som man kan holde øje med i den kommende runde af verdens bedste liga.

Kan Arsenal holde dampen?

Arsenal har indtil videre fået en forrygende begyndelse. Seks sejre og et enkelt nederlag er udfaldet af sæsonens første syv kampe, hvilket gør, at The Gunners tilbringer tilværelsen på rækkens førsteplads.

Nu skal Arsenal forsøge at fortsætte momentum, og det kan ske i en af sæsonens vigtigste kampe for klubbens fans, nemlig North London Derby mod de bitre ærkerivaler fra Tottenham.

Lørdagens modstander har også fået en glimrende start på sæsonen, hvor man efter syv kampe fortsat er ubesejret. Derfor er de da også kun et enkelt point efter Arsenal.

Med andre ord vil lørdagens kamp vise, om Arsenal har, hvad der skal til, og om det forholdsvist unge hold kan holde hovedet koldt i, hvad der kan vise sig at blive en af de mest skelsættende kampe i klubbens sæson.

Arsenal - Tottenham, lørdag klokken 13.30, TV3 Max

Fortsætter Haaland med at rive ligaen itu?

Erling Haaland har været lyn og torden indtil videre. 11 mål i syv ligakampe siger vist alt. Særligt bundholdene har haft svært ved at tæmme den norske maskine.

Søndag kan nordmanden spille sig endnu mere ind i de lyseblå tilhængeres hjerter, når lokalrivalerne fra Manchester United gæster Etihad Stadium.

Her får Haaland også mulighed for at bevise sig overfor et mandskab, der på det seneste har fået godt styr på defensiven - noget, der ellers har været et problem i de foregående sæsoner.

Haaland har 31 kampe til at score yderligere 23 mål, så han kan tangere den nuværende Premier League-rekord for flest scorede mål i løbet af en sæson, der tilhører både Alan Shearer og Andy Cole. Sidstnævnte scorede 34 mål i 1993/94-sæsonen, mens Shearer gjorde kunsten efter i den følgende sæson.

Manchester City - Manchester United, søndag klokken 15, See

Artiklen fortsætter under videoen...

 

Kommer Newcastle i omdrejninger?

Newcastle er blevet forsynet med et tungt transferbudget, og der blev også brugt godt med penge i løbet af sommerens transfervindue. The Magpies har dog endnu ikke forvandlet det stadigt tungere lønbudget til succes på banen, hvor det er blevet til én sejr, ét nederlag og hele fem uafgjorte i sæsonens første syv kampe, og det efterlader klubben fra det nordøstlige England på en 10.-plads.

Lørdag kan Eddie Howe og co. spille sig tættere på den subtop, man sigter efter i indeværende sæson, når det gælder Fulham på udebane. Trods sin status som oprykker, er den engelske hovedstadsklub kommet godt fra land, og det kaster aktuelt en fornem sjetteplads af sig.

Holdet må dog undvære den svenske angriber, Alexander Isak, der pådrog sig en skade i forbindelse med landskampspausen.

Fulham - Newcastle, lørdag klokken 16, Viaplay

Hakker Chelsea også under Potter?

Det har været et skridt frem og et tilbage for Chelsea indtil videre i 2022/23-sæsonen. Sådan skulle det jo helst ikke være for et sædvanligt tophold, og derfor er det også spændende at se, hvilke forskelle, man kan spotte under klubbens nytiltrådte manager, Graham Potter.

Det bliver den tidligere Brighton-managers første kamp i spidsen for Chelsea i Premier League-regi, når The Blues løber på banen lørdag klokken 16.00 i Croydon mod Crystal Palace. Her skulle der gerne være tre point at hente mod et hjemmehold, der blot har vundet en enkelt gang i de første seks kampe.

Fyringen af Thomas Tuchel chokerede omverdenen, og konklusionen blev hurtigt, at der må være foregået noget bag kulissen, vi endnu ikke har fået indblik i. Det virkede alt andet lige overilet af fyre ham efter et nederlag i Kroatien.

Potter kan glæde sig over, at Edouard Mendy og Christian Pulisic vil være tilbage fra lazarettet inden weekendens kamp.

Crystal Palace - Chelsea, lørdag klokken 16, TV3 Sport

Sidste udkaldt for Rodgers?

- Det er den største udfordring i Rodgers karriere, hvad han gennemlever lige nu. Hvis han kan vende den om og få Leicester til at blomstre igen, vil det blive hans største bedrift. Sådan lyder det fra Leicester-korrespondent hos The Athletic, Rob Tanner, der også fortæller, at flere spillere ganske enkelt har mistet tilliden til den tidligere Liverpool-manager.
 
Syv kampe inde i sæsonen har The Foxes endnu ikke prøvet at vinde en kamp i Premier League. Og skal Rodgers' tropper fortsat kunne holde modet oppe, kræver det tre point på kontoen i mandagens hjemmekamp mod oprykkerne Nottingham Forest, der på trods af en 19.-plads allerede har forsynet sig med tre point mere.
 
Ligaens absolutte bundprop måtte i sommer vinke farvel til Kasper Schmeichel og Wesley Fofana, og det lader ikke til, at man har formået at erstatte dem til fulde, for det er særligt defensiven, der har givet gevaldige problemer, hvor man i snit har lukket mere end tre mål ind pr. kamp. Det kan Rodgers meget vel komme til at bøde for.
 
Leicester - Nottingham Forest, mandag klokken 21, Viaplay


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE