AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2023 15:52
Intet trænerskifte: Brentford afviser henvendelse på Thomas Frank

Brentford har afvist idéen om at afskibe Thomas Frank.


Brentford har afvist en henvendelse fra Everton på klubbens danske manager, Thomas Frank.

Sådan lyder meldingen fra Football Insider.

Merseyside-klubben har rettet fokus mod den 49-årige dansker, efter at man mandag fyrede Frank Lampard efter en elendig stime.

LÆS OGSÅ: Tottenham kaprer Premier League-transfer

Dermed skal klubben på jagt efter sin sjette manager på bare fem år.

Everton overvejer en række muligheder til jobbet. Ifølge Daily Mail er den tidligere Leeds-manager Marcelo Bielsa favorit til jobbet, men ikke desto mindre har Frank også været nævnt som en seriøs bejler til jobbet, mens Sean Dyche også er i spil.

Selv er danskeren dog ikke varm på idéen om at skifte en tilværelse i London ud med en i Liverpool, og derfor ventes han at blive.

LÆS OGSÅ: Ny Premier League-signing slår vild rekord

Everton har en god rum tid til at finde sin nye manager, idet man ikke skal i aktion før Premier League-kampen mod rækkens aktuelle tophold, Arsenal, lørdag 4. februar.

Football Insider afrunder desuden sin artikel med, at Lampard var blevet fyret uanset udfaldet af lørdagens kamp mod West Ham, som endte med et nederlag på 0-2. Dermed var det berømte søm i kisten slået fast.

LÆS OGSÅ: Ny Arsenal-signing rost af Lewandowski

LÆS OGSÅ: Sådan fungerer Financial Fair Play


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE