AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2023 08:47
Intet Chelsea-skifte: Fernandez får kæmpe millionbonus

Enzo Fernandez kan se frem til at få millioner af kroner ind på kontoen, hvis han ikke ender i Chelsea.


I længere tid er Chelsea blevet sat i forbindelse med Enzo Fernández fra Benfica.

Det lader dog til, at den argentinske VM-vinder ender med at blive i den portugisiske storklub i dette transfervindue, da Benfica er stålsat på, at han kun kan forlade klubben, hvis frikøbsklausulen på €120 millioner bliver mødt.

Og det forlyder nu, at Enzo Fernández vil tjene millioner, hvis det ikke ender med et januarskifte.

Ifølge den portugisiske avis, Record, vil midtbanespilleren få en bonus på €2 millioner - svarende til 15 millioner kroner - såfremt han også er til at finde i klubben, når transfervinduet er lukket.

Inden for de seneste dage har der været meldinge om, at Chelsea vil genoptage interessen i Enzo Fernández, men indtil videre har der ikke været nye meldinger om bud.

Chelsea har investeret stort i nye spillere i dette transfervindue, hvor seks spillere er blevet hentet for omkring 1,5 milliarder kroner.

Her har de hentet David Datro Fofana, Benoit Badiashile, Andrey Santos, Joao Felix, Mykhailo Mudryk og Noni Madueke.

LÆS OGSÅ: Kontrakten er på plads: Arsenal har afgivet bud

LÆS OGSÅ: Ancelotti vil bringe Premier League-stjerne til Real Madrid


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE