Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 23:59
Ingen Mbappé: Real Madrid kigger mod Premier League

Real Madrid er stadig på jagt efter et stort navn, melder Fabrizio Romano.


Real Madrid lykkedes ikke med at få fingrene i Kylian Mbappé, der i stedet forlængede sin kontrakt med PSG.

Fabrizio Romano melder, at Real Madrids sommerplan primært har handlet om at få Kylian Mbappé i hus, men nu vil ledelsen have et internt møde, hvor de skal lægge en ny plan.

The Athletic beretter også, at den spanske klub vil se andre steder i deres jagt på at bringe et stort navn til Santiago Bernabeu - og det kan meget vel ende med en spiller fra Premier League.

Mediet nævner Sadio Mané og Mohamed Salah som potentielle emner, da de har kontraktudløb med Liverpool i 2023, samt Richarlison fra Everton. 

Real Madrid vil også styrke sig på andre positioner, hvor Antonio Rüdiger vil skifte på en fri transfer. Derudover er de også interesseret i at hente Aurelien Tchouameni.

Er du klar til sidste spillerunde? Her kan du se, hvorfor det står til at blive den vildeste sæsonafslutning nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE