Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2022 00:22
Ikke tilfreds: Ronaldo overrasket over holdkammerater

Cristiano Ronaldo er angiveligt utilfreds med holdkammeraternes manglende ekstratræning.


Cristiano Ronaldo gav onsdag et interview med Sky Sports, hvor han gjorde det klart, at det, de indtil videre har præsteret i denne sæson, ikke har været godt nok.

Portugiseren fortalte til interviewet, at Ralf Rangnick har brug for tid til at implementere sine ting, og så slog han også fast, at spillerne må kigge sig selv i spejlet og hanke op i sig selv.

Nu melder Daily Mail, at Cristiano Ronaldo er overrasket på den negative måde over den manglende sult fra holdkammeraterne. 

Ifølge avisen bliver den portugisiske verdensstjerne i træningslokalet efter træning og er meget overrasket, at der er ikke er flere af holdkammeraterne, der gør det samme. 

Han er efter sigende den eneste, der går i træningslokalet på Carrington både før og efter træningssessionerne. 

Cristiano Ronaldo fortalte også i interviewet, at Manchester United skal være med i toppen af Premier League - Læs mere her.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE