Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 00:14
Ronaldo øjner topplacering: "Ellers skal jeg ikke være her"

Cristiano Ronaldo er fast besluttet på, at Manchester United skal være med i toppen af Premier League.


Til stor begejstring hos Manchester United-fansene vendte Cristiano Ronaldo i sommer tilbage til Old Trafford, og skiftet betød også, at eksperter så større muligheder for De Røde Djævle at vinde mesterskabet.

Resultaterne har dog ikke været som håbet, og det har også resulteret i en fyring af Ole Gunnar Solskjær.

Efter 19 kampe ligger Manchester United på 7. pladsen med 31 point og har med to kampe i baghånden 22 point op til Manchester City, som fører ligaen.

Cristiano Ronaldo er en vinder, og derfor bestræber han sig også efter at få klubben tilbage i toppen af Premier League.

- Manchester United burde kun vinde ligaen eller været på anden- eller tredjepladsn. Jeg kan ikke se andre placeringer for Manchester United. Jeg accepterer ikke, at vores mentalitet er mindre end at være i top tre i ligaen. Det er min mening, siger Cristiano Ronaldo til Sky Sports.

- Jeg vil ikke være i klubben for kæmpe sjettepladsen, syvendepladsen eller femtepladsen. Jeg er her for at vinde - for at konkurrere. Jeg mener, at vi kan konkurrere, men vi er ikke på vores bedste niveau endnu. 

- Vi har en lang vej foran os til at forbedre os, og jeg mener, at hvis vi kan ændre vores mentalitet, så kan vi opnå store ting, slutter Ronaldo.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE