Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke sket i otte år: Liverpool hæver billetpriserne - det koster de nu

Af Kasper Leif Pedersen
14.03.2023 Kl. 10:40
Det har Liverpool netop offentliggjort.
Liverpool har sat en stopper for otte års fastfrysning af billetpriserne.
 
Det gør de, ved at annoncere en stigning på to procent på Anfield for 2023/2024-sæsonen. Det gælder de fleste pladser på det ikoniske stadion.
 
Det har Liverpool netop annonceret på deres hjemmeside.
 
De fleste almindelige billetter vil stige med £1 pr. kamp, og prisen på sæsonkort, som dækker alle 19 hjemmekampe i Premier League, vil stige med op til £17 pund for den kommende sæson.
 
Liverpool skriver i en erklæring på deres hjemmeside:
 
– LFC har nøje overvejet alle aspekter af disse billetændringer og har ikke taget beslutningen om at hæve priserne letfærdigt. Klubben inddragede LFC Supporters Board og drøftede sammen den potentielle indvirkning af en eventuel prisstigning på fansene. Disse åbne og ærlige diskussioner førte til, at klubben besluttede at begrænse stigningen til to procent.
 
Det lød således fra Liverpools Supporters' Board:
 
– At gennemføre en prisstigning under denne krise i forbindelse med leveomkostningerne er grusomt, uretfærdigt, urimeligt og uretfærdigt. De valgte medlemmer af Supporters Board gjorde det klart under drøftelserne med klubben, at de var enstemmigt imod enhver forhøjelse af billetpriserne, men de havde ikke beføjelse til at blokere planerne.
 
– Det er grusomt, uretfærdigt, urimeligt og uretfærdigt at gennemføre en prisforhøjelse under denne krise i forbindelse med leveomkostningerne, lød det bl.a. i deres erklæring ifølge The Athletic. 
 
Liverpool melder ydermere på deres hjemmeside, at stigningen er et resultat af betydelige stigende omkostninger i hele klubben, hvor de årlige driftsomkostninger i de seneste fem år for Anfield er steget med næsten 40 procent, hvor omkostningerne til forsyningsselskaber er steget med 100 procent indeværende sæson.
 
Udvidelsen af Anfield Road Stand har også betydet noget i beslutningen om hævning af billetpriserne. Her vil Anfields kapacitet stige til 61.000 til august, når den nye tribue står færdig. Her vil der blive tildelt ca. 1.000 nye pladser til dem med sæsonkort og ca. 3. 000 nye almindelige billetter pr. kamp til salg for medlemmerne. 
 
Manchester United og Arsenal meddelte for nylig, at prisen på deres sæsonkort vil stige med fem procent for 2023/2024-sæsonen.
 
 
 

Annonce