AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2023 17:56
Ikke kun spillere: Chelsea vil købe andel i Ligue 1-klub

Chelsea vil købe andel i Ligue 1-klub.


Chelsea fik handlet en masse spillere i januar transfervindue i form af otte spillere. 

Dog stopper købelysten ikke her, da Todd Boehly & co. også er klar til at købe andel i en fransk Ligue 1-klub.

Det oplyser The Guardian.

For ifølge det yderst troværdige medie, så har The Blues øget interessen for at købe en andel i Strasbourg, efter at UEFA's præsident, Aleksander Ceferin, har åbnet døren for at lempe restriktionerne for klubber med samme ejer, der spiller i de samme europæiske turneringer.

Strasbourgs præsident, Marc Keller, bekræftede i denne måned, at han var i forhandlinger med Todd Boehly om et helt eller delvist salg af Ligue 1-klubben, og det er forstået, at disse drøftelser er blevet intensiveret. 
 

Faktisk er helt snakken om en regelændring kommet på baggrund af nyt ejerskab i Manchester United, da der blev rejst spørgsmål om den potentielle konflikt mellem to klubber i den samme turnering, der kommer under én ejer.

 
Aleksander Ceferin sagde følgende: 
 
- Vi har haft fem eller seks ejere af klubber, der ønsker at købe en anden klub. Vi må se, hvad vi skal gøre. Mulighederne er, at det forbliver sådan, eller at vi tillader dem at spille i den samme konkurrence. Jeg er ikke sikker endnu, sagde Ceferin til Gary Nevilles "The Overlap".
 
Det forstås, at Strasbourg, der ligger 15. i Ligue 1 og kun er fri af nedrykningszonen på målforskel, har været på udkig efter investeringer, og her kunne Chelsea komme ind i billedet, da Todd Boehly tilbage i i september afslørede, at Chelsea havde talt om at have en model med flere klubber.
 
London-klubben menes også, at have forhørt sig om klubber i Belgien og Portugal. 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE