AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2023 16:53
Forhandlinger brudt sammen: Arsenal vil handle i Manchester City

Arsenal vil handle i Manchester City.


Ilkay Gündogans kontrakt med Manchester City udløber inden længe, og han går dermed en usikker fremtid i møde.

Derfor er City-stjernen bl.a. flere gange blevet rygtet væk fra Etihad Stadium, hvor FC Barcelona også har vist interesse.
 
Dog har flere meldinger også gået på, at midtbanespilleren har været i dialog med Manchester City om en kontraktforlængelse, men den skulle nu være brudt sammen.
 
Det oplyser det spanske medie Sport.
 
Manchester City har indtil videre ikke accepteret de betingelser, som Gündogan ønsker at, hvor man ej heller i FC Barcelona er klar til at give de tal, hvis Sergio Busquets' kontrakt bliver fornyet.
 
Derfor har en anden spiller meldt sig på banen, og det er ingen ringere end Arsenal, da Mikel Arteta har et godt øje til tyskeren.
 
Dog vil 32-årige Gündogan prioritere at spille i den catalanske storklub, en klub, der allerede forsøgte at hente ham, da han spillede for Borussia Dortmund fra 2011 til 2016. 
 

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem vinder Champions League i denne sæson?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE