AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 19:48
Ikke Haaland eller Saka: “Han er årets spiller i Premier League”

Den tidligere Liverpool-spiller er slet ikke i tvivl.


Den tidligere Liverpool-spiller Don Hutchinson er af den overbevisning, at hverken Bukayo Saka eller Erling Haaland fra henholdsvis Arsenal og Manchester City bør kåres som årets spiller i Premier League.

I stedet bør prisen tilfalde den norske midtbanemaestro Martin Ødegaard, der nu, ifølge Hutchinson, fremstår som en af de bedste midtbanespillere i den bedste engelske række, foran blandt andre Kevin de Bruyne.

Ødegaard har noteret sig for 10 mål og syv oplæg i denne Premier League-sæson, hvor Arsenal i øjeblikket er at finde på førstepladsen.

LÆS OGSÅ:- Han er sæsonens flop i Premier League

Både Saka, Haaland og Ødegaard er formentlig store kandidater til at tage prisen som årets spiller i Premier League, og derfor begrunder Hutchinson sit valg:

- Fordi han har været helt forrygende. Jeg gik næsten med hjertet. Jeg gik næsten med Zinchenko efter alt, hvad han har været igennem og de præstationer, han bedriver.

- Men jeg kan huske alle de kampe, jeg har kommenteret i denne sæson. Jeg har kommenteret deres seneste fem kampe, og her har knægten været sensationel. Han har været i en hel anden verden, siger Hutchinson til ESPN.

I slutningen af juli sidste år blev Ødegaard forfremmet til anfører i klubben, efter at hvervet tidligere havde været besat af Pierre-Emerick Aubameyang og Granit Xhaka.

Nordmanden har i sandhed formået at føre sit mandskab frem, og det kan han passende gentage i Arsenals kamp mod Leeds lørdag.

LÆS OGSÅ: Her er Alan Shearers Premier League XI

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt på vej til United-stjerne?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE