Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Here We Go: Landsholdsangriber til PL

Af Morten Bruun Jørgensen
01.02.2024 Kl. 11:17

Here We Go.

De tre berømte ord fra transferjournalisten Fabrizio Romano har lydt, og det betyder, at en handel er på plads. Der mangler således blot den officielle melding fra klubberne.

Det er den tyrkiske landsholdsspiller Enes Ünal, som nu kommer til Premier League, hvor han skal spille resten af sæsonen.

Det er Bournemouth, der er blevet enig med Getafe om en lejeaftale for resten af sæsonen. Lejeaftalen indeholder også en købsoption på 123 millioner kroner, som The Cherries kan aktivere.

Ünal har allerede sagt ja til at skifte til Bournemouth, og angriberen skal nu have gennemført det obligatoriske lægetjek.

Den 26-årige angriber er først lige kommet tilbage fra en slem knæskade, og han har derfor kun spillet tre kampe i La Liga denne sæson. Her er det blevet til én scoring.

I de seneste sæsoner har han dog bevist, at han kan score mål på øverste niveau. I 2021/22-sæsonen lavede han således 16 mål i den bedste spanske række, mens det i sidste sæson blev til 14 scoringer.

Tidligere har han også scoret masser af mål i den bedste hollandske række. Til gengæld har det knebet gevaldigt med at score på det tyrkiske landshold. I 32 landskampe er det således blot blevet til tre scoringer for Ünal.

Han skal nu tage kampen op med Dominic Solanke, som er en af de mest scorende spillere i Premier League denne sæson.

Følg Transfer Live helt indtil transfervinduets lukning.

Annonce