AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 11:04
Her er prisen: Hollandsk stjerne er ten Hags topprioritet til januar

Erik ten Hag har angiveligt udpeget sit store transfermål til januar.


Cristiano Ronaldo er fortid i Manchester United, da klubben og portugiseren forleden blev enige om at ophæve samarbejdet.

Med en afgang vil Erik ten Hag derfor ud og styrke offensiv i januartransfervinduet. Det melder flere engelske medier.

Nu er meldingen hos det franske medie, Foot Mercato, at Erik ten Hags topprioritet er den hollandske stjerne, Cody Gakpo.

Cody Gakpo, der til daglig spiller for PSV Eindhoven, blev afgørende for Holland i deres første gruppespilskamp mod Senegal med et mål i slutningen af kampen.

Den 23-årige hollænder var i sommer tæt på et skifte til Premier League, hvor det i slutningen af transfervinduet var tæt på et skifte til Leeds. 

Efterfølgende har Cody Gakpo selv udtalt, at der var interesse og samtaler med Manchester United.

I sommer lød prisen på PSV-stjernen på omkring €45 millioner, og den er ikke blevet lavere. Foot Mercato melder, at prisen nu lyder på €60 millioner, der svarer til 483 millioner kroner.

Men prisen kan stige yderligere, hvis han fortsætter sin præstationer under denne VM-slutrunde.

I sine 24 optrædener for PSV denne sæson har han været involveret i 30 mål med 13 mål og 17 assists. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE