Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er detaljerne: Bellingham-aftale er næsten på plads

Af Jeppe Augustsen
26.05.2023 Kl. 06:29
Real Madrid og Dortmund nærmer sig en endelig aftale omkring Jude Bellingham.

Jude Bellingham spiller efter al sandsynlighed sin sidste kamp for Dortmund, når de på lørdag møder Mainz på hjemmebane. Her kan de sikre sig det tyske mesterskab med en sejr.

Den engelske komet har i lang tid været rygtet til Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United, men alt peger i stedet på, at han skal en tur til Real Madrid.

Inden for den seneste måneds tid har meldingerne lydt på, at Real Madrid er de store favoritter til at hente ham, og klubberne nærmer sig også en endelig aftale efter et besøg fra Real Madrids delegation i det tyske.

Marca beretter, at der er en grundlæggende aftale mellem Dortmund og Real Madrid, hvor den spanske klub skal betale €100 millioner up front, og dernæst kommer der nogle bonusser oven i handlen – og det er bonusserne, der mangler at blive forhandlet helt på plads.

Disse bonusser er præstationsbaserede for både Jude Bellingham og Real Madrid, men det nævnes ikke, hvor stort et beløb disse bonusser kan løbe op i. 

Real Madrid og Jude Bellingham har de personlige vilkår på plads, hvor han vil underskrive en seksårig kontrakt, såfremt klubberne når til enighed. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Rygtet til Premier League: Zidane afviser monsterkontrakt

2. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

3. Efter Ronaldo-exit: Han vil være nummer 7 i Manchester United

4. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

5. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

 

Annonce