AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2023 16:22
Her er alle Haalands rekorder denne sæson

Her kan du få et overblik over alle de rekorder, som Erling Haaland har slået i denne sæson.


Siden Erling Haaland er kommet til Premier League, har han slået den ene rekord efter den anden. Der skulle da heller ikke engang gå 45 minutter, inden han slog en ny rekord i 2023/24-sæsonen. 

I denne artikel skaber vi et overblik over de rekorder, som den norske stjerneangriber har slået i denne sæson. 

  • I første runde blev han den første spiller nogensinde til at score både det første og det andet mål i en Premier League-sæson, da han scorede til 1-0 og 2-0 mod Burnley.  
     
  • Erling Haaland har været involveret i 50 scoringer (41 mål og ni assists) i bare 39 kampe i Premier League, og dermed overgår han Andrew Cole i at blive den hurtigste spiller til at opnå 50 mål og assists i turneringen. Den tidligere Manchester United-spiller brugte 43 kampe til det. Det var en rekord, som Haaland opnåede i fjerde runde. 
     
  • I fjerde runde blev Haaland også den hurtigste spiller til at score 40 mål i Premier League. Det opnåede han på 39 kampe. Tidligere delte Alan Shearer og Andrew Cole rekorden på 45 kampe for 40 mål. Haaland nåede endda op på 42 scoringer i 39 kampe med sit hattrick mod Fulham.

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE