Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 15:30
Helt skørt: Kone til PL-stjerne ville lække historie om spritkørsel til pressen

I retten i dag har hun indrømmet at lækket en historie om spritkørsel.


En af de større historier i den engelske presse i dag er retssagen mellem Rebekah Vardy og Coleen Rooney - henholdsvis konerne til Jamie Vardy og Wayne Rooney.

Vi skal helt tilbage til 2019, hvor Coleen Rooney beskyldte Rebekah Vardy for at lække historier til pressen - Læs historien her.

Det er der så kommet en retssag ud af, og den startede i går. Her på anden dagen er Rebekah Vardy kommet med en indrømmelse.

The Guardian, som er tilstede ved retssagen, oplyser, at Rebekah Vardy har indrømmet, at hun forsøgte at lække en historie til en journalist fra The Sun. Historien gik ud på, at Danny Drinkwater var blevet arresteret for spritkørsel.

Hun meddelte det til sin agent, som skulle være gået videre til journalisten, hvor hun skrev til agenten, Caroline Watt: "Jeg vil have penge for den her", med en grinesmiley.

Journalisten meddelte, at de allerede kendte til sagen, og herefter skrev Rebekah Vardy til sin agent, at han var træt af, at hun ikke havde lækket historien noget før. 

I retten udtalte Rebekah Vardy, at hun lækkede historien for at sætte fokus på spritkørsel. 

Det er Rebekah Vardy, som har lagt sag an mod Coleen Rooney for injurier, da Coleen Rooney i sin tid beskyldte hende for at lække historier til pressen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE