AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 14:11
Rooneys kone raser: Vardys kone lækkede historier til The Sun

Coleen Rooney har udsendt en meddelelse på Twitter, hvor hun skriver, at Jamie Vardys kone har lækket historier til engelske aviser - heriblandt The Sun.


De engelske aviser er kendt for at snage i fodboldspilleres liv uden for kridtstregerne - især de helt store stjerner.

En af dem, som ofte får spalteplads i tabloidmedierne, er Wayne Rooneys kone, Coleen Rooney.

Det viser sig nu, at Jamie Vardys kone er den person, der har lækket historier til The Sun gennem opslag og de såkaldte stories på Coleen Rooneys private Instagram-profil. Coleen Rooney skriver følgende på Twitter:

- I flere år har en person, som jeg har haft tillid til at følge mig på min personlige Instagram-profil, informeret The Sun om mine private opslag og stories. Der er blevet givet så mange informationer om mig, mine venner og familie - uden tilladelse. I længere tid ville jeg finde ud af, hvem det var, og af flere grunde havde jeg en mistænkt, skriver Coleen Roney og fortsætter:

- For at bevise det kom jeg på en idé. Jeg blokerede alle fra at kunne se mine stories, undtagen en person. De personer, som følger mig, må have tænkt, hvorfor jeg ikke havde postet noget i lang tid.

- Gennem de seneste fem måneder jeg har postet nogle falske stories for at se, om de kom i The Sun. Og ved I hvad? Det gjorde de. 

- Det har været hårdt at holde for mig selv og ikke lave nogen kommentarer på det - især når de var blevet lækket, men det var jeg nødt til. Nu ved jeg, hvilken person det kommer fra. Jeg har gemt screenshots af alle de orginale stories, som tydeligt viser, at kun én person har set dem. Det er.... Rebekah Vardy's konto, slutter hun.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED