Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Han skal mindst have 10 spilledages karantæne

Af Jeppe Augustsen
19.03.2023 Kl. 19:35
Tidligere engelsk topdommer banker i bordet og kræver en hård straf til Aleksandar Mitrovic.

Én episode viste sig at blive en dyr en af slagsen for Fulham i dagens FA Cup-kvartfinale mod Manchester United på Old Trafford.

Som sidste mand brugte Willian hånden til hjælp for at forhindre et mål til Jadon Sancho, og det kostede et rødt kort til brasilianeren, men han var ikke den eneste fra Fulham, der fik det røde kort.

Marco Silva blev også udvist, og det samme gjorde Aleksandar Mitrovic for at tage fat i dommer Chris Kavanagh efter VAR-kendelsen.

Det har fået den tidligere Premier League-dommer, Keith Hackett, til tasterne på Daily Telegraph, og han mener, at den serbiske angriber skal have en karantæne på mindst 10 spilledage. 

– For alle dommeres skyld skal FA komme med en straf på mindst 10 spilledage til Aleksandar Mitrovic for sin opførsel på Old Trafford. Han lagde hånden på dommeren, og det er ganske enkelt uacceptabelt, skriver Keith Hackett.

– Jeg kan ikke fatte, hvad der går igennem en spillers hoved, og vi har virkelig brug for, at FA tager en stærk beslutning. Tredages karantæne er ikke nok, og hvis det sker, så sender man et skrækkelig signal. 

LÆS OGSÅ: Krisemøde i Tottenham: Her er den nye situation

– Vi har set en stigning på ting som dette, og nok er nok. Jeg var kritisk overfor dommerne, som ikke skred ind mod Bruno Fernandes, da han lagde hånden på dommeren i kampen mod Liverpool, og den var tydelig, lyder det fra Keith Hackett.

Det er yderst sjældent, at en spiller bliver vist ud for at tage fat i en dommer. Det skete bl.a. i 1998, da Paulo Di Canio fik 11 spilledages karantæne, da han skubbede en dommer, så han væltede bagover. 

LÆS OGSÅ: Dansk Premier League-rekord er under opsejling

Annonce