AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 19:53
"Han er ikke god" - Ian Wright tvivler på Newcastle-stjerne

Gareth Southgate har fået endnu en position at bekymre sig om, lyder det.


Det har ikke været nogen god landsholdspause for alle med engelsk blod i hjertet. The Three Lions rykkede ned fra sin gruppe i Nations League-gruppe og formåede ikke at vinde i sine to kampe mod Tyskland og Italien.
 
Samtidig er englænderne løbet ind i den værste stime siden 1993, og det efterlader ikke Gareth Southgates mandskab i særlig god stand inden VM-slutrunden i Qatar.
 
Men ifølge Arsenal-legenden Ian Wright, har Southgate fået endnu en position at bekymre sig om - nemlig målmandsposten.
 
I et afsnit af podcasten Wrighty's House udtaler Wright sig særdeles negativt om Newcastles Nick Pope, der vogter buret på det engelske landshold.
 
- Jeg er ikke sikker på Pope for at være ærlig. Jeg føler med ham. Tyskland brugte ham som et mål i aften (mandag aften, red.), og det har vi ikke råd til.
 
- Jeg var igen nervøs for ham og den måde, han er på, når bolden bliver spillet tilbage til ham.
 
- Der var et par situationer, hvor bolden tidligt kom tilbage til ham, og jeg synes, han så meget, meget nervøs ud. Han er ikke god med bolden på jorden.
 
- Han er en spiller, som landshold meget nemt vil have som mål, hvis han står på mål, og hans fødder var ikke gode i aften, lyder det fra Ian Wright.
 
Pope har dog været rimelig solid på klubplan siden skiftet til Newastle i sommer. Den 30-årige keeper levede dog ikke op til forventningerne i forbindelse med landskampen mod Tyskland forleden.
 
Det sædvanlige førstevalg i buret, Jordan Pickford, havde pådraget sig en skade og var derfor ikke til rådighed til kampen, hvorfor Pope blev installeret i målet.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE