AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 18:31
Ekspert: Liverpool-stjerne bør trække sig tilbage fra landsholdet

I den forgangne landsholdspause blev han siet fra.


Tidligere angriber for det engelske landshold Gabriel Agbonlahor fortæller i et interview med talkSPORT, at han mener, at Trent Alexander-Arnold bør trække sig tilbage fra landsholdsfodbold, så længe Gareth Southgate er engelsk landstræner.
 
Den 23-årige Liverpool-back er i øjeblikket fjerdevalg for sit land, og det vides endnu ikke, om han bliver udtaget til den trup, der skal repræsentere The Three Lions ved VM-slutrunden i Qatar i slutningen af året.
Alexander-Arnold optrådte ikke i de seneste landskampe mod Italien og Tyskland, hvor både Reece James fra Chelsea og Kyle Walker fra Manchester City blev foretrukket før ham.
 
Desuden fortæller Southgate også, at Kieran Trippier fra Newcastle er foran Alexander-Arnold i køen.
 
Det har fået Agbonlahor til at sende en opfordring til Alexander-Arnold.
 
- Hvis jeg var Trent, ville jeg trække mig fra landsholdsfodbold, hvis jeg ikke kommer med i VM-truppen. Jeg ville trække mig tilbage, indtil en ny manager overtager posten som Englands landstræner. 100 procent, lyder det fra Gabriel Agbonlahor.
 
- Hvad er formålet med at rejse med på disse landsholdssamlinger? Man kan blive hos sin klub, hvile og forberede sig hos Liverpool. At Southgate siger, at Trippier overordnet set er bedre end Trent, opfatter jeg som en fornærmelse.
 
- Jeg kan godt lide Trippier, men Trent er bedre all-round. Walker og James er bedre end Trent, men ikke Trippier. Kom nu lige. Legen er forbi, Gareth.
 
- Det ville ikke overraske mig, hvis han trak sig tilbage, for det er der syv andre spillere, som ikke har spillet for England, der har gjort.
 
Liverpool-legenden John Barnes er dog ikke enig i Agbonlahors råd.
 
- Jeg mener ikke, han bør trække sig tilbage. 
 
- Når man spiller mod hold, som man bør slå, så er Trent, manden man går til, hvis man vil skabe og score mål, lyder det fra Barnes til talkSPORT.
 
Alexander-Arnold står i alt noteret for 17 A-landskampe for England og blev altså ikke noteret for en eneste i løbet af den seneste landsholdspause, selvom han var blevet udtaget.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE