Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:07:2021 22:57
Hackeren bag 'Football Leaks' er klar til at vidne mod Manchester City

Manden bag Football Leaks er klar til at samarbejde med Premier League i deres efterforskning mod Manchester City.


Gennem de seneste år har man hørt meget om 'Football Leaks', som har været med til at afsløre store hemmeligheder i fodboldverden.

Den 32-årige portugiser, Rui Pinto, er hackeren bag 'Football Leaks', og han var bl.a. personen, der var med til at starte sagerne omkring Manchester City, hvor de blev beskyldt for at snyde med sponsoraterne for at overholde Financial Fair Play.

Tidligere i dag kunne vi berette en historie om, at Daily Mail har set beviser for, at Manchester City snød med sponsoraterne.

Premier League har stadig en efterforskning i gang, selv om Manchester City blev frifundet i sagen mod UEFA, hvor de fik børstet en to års karantæne fra Champions League af sig.

Rui Pinto er i øjeblikket i varetægt og skal for retten omkring hacking, og ifølge Daily Mail har han lavet en aftale med de portugisiske myndigheder, hvor han skal overrække dem dokumenter, der kan være behjælpelige i korruptionsager. 

Daily Mail kan også berette, at Rui Pinto er klar til at vidne og samarbejde med Premier League i deres efterforskning mod Manchester City.

Luísa Teixeira da Mota, der er advokat for Rui Pinto fortæller følgende til avisen:

- Rui er klar til at samarbejde med nationale og internationale myndigheder i et forsøg på at hjælpe med at opklare ulovligheder i fodbold, som skal være med at skabe klarhed.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE