Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Haaland er ikke nogen verdensklassespiller

Af Jeppe Augustsen
12.04.2024 Kl. 09:46

Erling Haaland har scoret mål på samlebånd for Manchester City siden sit skifte i 2022.

Den norske angriber har slået utallige målrekorder i Premier League, og i denne sæson står han noteret for 19 mål i Premier League.

Det har været begrænset med måltørker i sin periode i Manchester City, men i de seneste fire kampe er det blot blevet til et mål i fire kampe.

Han er blandt andet gået fra banen uden mål i kampene mod Liverpool, Arsenal og Real Madrid, og han har brug for at levere i de store kampe.

Det mener den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher.

– Erling Haaland er den ultimative luksuriøse fodboldspiller. Han er uden tvivl en af verdens bedste målscorere, men han er endnu ikke blevet en verdensklassespiller, skriver Jamie Carragher i sin klumme for Daily Telegraph.

– For at være en spiller i ren verdensklasse har du brug for mere end én altomfattende egenskab. Tænk på de bedste Premier League-angribere gennem de sidste 20 år – Thierry Henry, Luis Suárez eller Harry Kane.

– De havde eller har stor indflydelse på de største kampe, uanset om de scorer eller ej. De kunne alle spille for ethvert hold i verden og bidrage med mere end et imponerende målsnit.

– Generelt set er Haaland ikke på samme niveau som disse angribere endnu. De tre seneste kampe mod midterforsvarer i topklasse bekræfter, at han – trods al hans glans inde i straffesparksfeltet – stadig har noget at udvikle.

– Virgil van Dijk, William Saliba og Antonio Rüdiger havde helt styr på ham. Ingen angriber i den høje kaliber må blive domineret så let, lyder det fra Jamie Carragher.

Læs også: – Erling Haaland er fortid hos Manchester City

Annonce