AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:02:2023 15:06
Sponsor slår fast: Vi samarbejder ikke med Greenwood

Nike slår fast, at Mason Greenwood ikke er en Nike-atlet, selvom det står på hans selvbiografi.


På sin Instagram-profil står der på den fortsat suspenderede Manchester United-angriber, Mason Greenwood, at han har et samarbejde med Nike.

Der fremgår på hans biografi, at han er Nike-atlet og spiller i Manchester United.

LÆS OGSÅ: PL-klubber forventer City-tvangsnedrykning

Men Nike fortæller til Daily Mirror, at Mason Greenwood ikke længere modtager støtte af virksomheden og har ikke gjort det siden sportsgiganten ophævede samarbejdet med englændere efter beskyldningerne kom frem sidst år.

- Mason Greenwood er ikke længere Nike-atlet, oplyser Nike i en pressemeddelelse til Daily Mirror.

Mason Greenwood har også været suspenderet af United, siden beskyldningerne mod ham blev en realitet i det tidlige 2022.

Greenwoods kontrakt på Old Trafford løber frem til sommeren 2025.

Klubben har fortsat ikke besluttet sig, hvad der skal ske med den unge angriber, der altså har fået rettens ord på, at han nu er en fri mand.

- Manchester United noterer beslutningen fra den engelske anklagemyndighed om, at alle anklager mod Mason Greenwood er droppet.

- Klubben vil nu gennemføre sin egen proces, før den beslutter sig for de næste skridt. Vi vil ikke kommentere yderligere, indtil denne proces er gennemført, skrev klubben i en meddelelse på sin hjemmeside torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-spiller savnes efter kraftigt jordskælv


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE