AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 10:57
Gabriel Jesus forklarer: Derfor ligger Arsenal nr. 1 i Premier League

Arsenal-stjernen er bl.a. også ude og rose to af hans holdkammerater.


Gabriel Jesus er tilbage i Arsenal-trøjen.

Det har han været i halvanden uges tid, hvor han har fået minutter mod Fulham, Sporting og senest Crystal Palace.

Den brasilianske angriber var ellers ude med en knæskade, som han pådrog sig under VM-slutrunden i Qatar, der holdte ham ude i tre måneder.

Og efter 4-1-sejren over Crystal Palace, så har Arsenal-angriberen fremhævet vigtigheden af de spillere, der er trådt til i hans fravær.

- Holdet gør det så godt. Jeg tror ikke, at nogen her er alene, alle er sammen. Da jeg var ved at blive fit, viste vi, at Eddie (Nketiah,red.) kan gå derhen og hjælpe os, og det gjorde han.

Eddie Nketiah trådte til i Jesus' fravær umiddelbart efter VM, hvor han scorede fire mål i Premier League. 
 

Og januar indkøbet i form af Leandro Trossard har også haft en kollosal betydning, der har blot har nettet én gang, men alligevel står noteret for seks assist for The Gunners:

 
- Trossard kom også og gjorde det. Det er sådan her for at blive mestre i Premier League, så skal man ikke kun vinde den med 11 spillere.
 
- Jeg tror på, at når man har et godt forhold til holdkammeraterne, fungerer alt på banen godt. Det er derfor, vi er i toppen af ligaen, vi spiller god fodbold, vi forstår hinanden. Så ja, det er meget godt at være en familie, slutter 25-årige Jesus. 

Søndagens sejr over Crystal Palace betød, at Mikel Artetas mandskab nu er otte point foran Manchester City på andenpladsen, der har en kamp i hånden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE