Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 08:05
Fyringstruet: Rooney i ny skandale

Wayne Rooney har igen kvajet sig.


Wayne Rooney er igen kommet i mediernes søgelys. Denne gang efter en festlig nat på et hotelværelse med tre kvinder.

Det skriver adskillige engelske medier.

En nat i festligt lag på et hotel behøvede som sådan ikke være noget problem for Rooney. Problemet var bare, at nettet efterfølgended flød over med billeder af Rooney. Både i vågen og sovende tilstand. 

Herefter valgte Rooney, med hjælp fra baglandet, at anmelde billederne som et afpresningsforsøg, da han modtog en besked i sin indbakke om at han skulle betale £10.000 pund, hvis ikke konen (Coleen Rooney) skulle se billederne. Politiet har efterfølgende valgt at droppe efterforskningen.

Her er nogle af billederne som Rooney anmeldte som forsøg på afpresning. 

Men ét er at Rooneys kone formentlig gerne vil tale et alvorsord med sin mand. Noget andet er hvad Wayne Rooneys arbejsgiver, Derby County, siger til billederne. Meldingerne går på at klubben ikke er imponerede over managerens adfærd og det betyder at Rooney lige nu kan læne sig op ad en fyreseddel.

Det går i forvejen ikke særlig godt i klubben, hvor Rooney forleden skadede en af sine egne spillere i en træningsøvelse.

Det er ikke første gang at Wayne Rooney har været involveret i skandaler. Tværtimod. Den pensionerede engelske angrebsstjerne har en sand perlerække af skandaler med prostituerede, utroskab og spritkørsel bag sig.

Nu er der endnu en sag til den i forvejen store bunke.

 

Beskeden Rooney modttog med et forsøg på afpresning


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE