Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 20:49
Det er en ommer, Wazza: Rooney skader sin egen spiller til træning

Wayne Rooney er kommet til at skade sin egen spiller til træning med Derby-truppen.


35 årige Wayne Rooney sluttede sin karriere for lidt mere end et år siden, da han var i Derby County, hvorefter 'Wazza' efterøflgende blev udnævnt som cheftræner for klubben.

Rooney, der har svære betingelser i Derby grundet svag økonomi samt FA-pålagte transferrestriktioner, har indtil videre gjort et fornuftigt stykke arbejde ved at holde klubben i The Championship, men englænderens seneste aktion gav mindre anledning til beundring.

Den tidligere Manchester United-angriber har nemlig skadet sin egen spiller Jason Knight til træning.

The Telegraph erfarer her til aften, at Rooney, der selv deltog i spillet på træningsbanen, kom skævt ind i en tackling på den engelske midtbanespiller Knight, som derefter måtte udgå fra dagens pas.

Efter videre behandling er det kommet frem, at Derby-spilleren har pådraget sig en mere omfattende ankelskade, der som det mindste altså vil holde spilleren ude af den resterende del af pre season.

En ringe start for Derby, der grundet en straf fra FA har en noget tyndt besat trup. Også selvom denne for nyligt er blevet lempet. Det kan du læse meget mere om i linket her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE