Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 08:23
Fredagens rygtebørs: Spurs i kamp med storklubber om midtbanedynamo

Her er dagens rygtebørs.


Everton vil hente City-målmand
Kilde: Irish Independent
 
Everton lurer på at hente 20-årige Gavin Bazunu på en transfer til sommer. Den City-ejede målmand er i øjeblikket på en låneaftale hos Portsmouth, men den aftale udløber til sommer, og her vil The Toffees stå klar til at styrke målmandspositionen i klubben. 
 
Bazunus kontrakt med City udløber i sommeren 2024. 
 
United øjner ny Leipzig-spiller
Kilde: Transfermarkt
 
Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med en interesse i både Christopher Nkunku og Amadou Haidara, der begge spiller i Leipzig. Nu er De Røde Djævle angiveligt interesseret i Konrad Laimer. 
 
Den 24-årige offensivspiller har indtil videre optrådt 41 gange for Leipzig i indeværende sæson, og her er det blevet til fem mål og seks assists. 
 
United skal betale 34 mio. pund for østrigeren. 
 
Spurs øjner midtbanedynamo
Kilde: GiveMeSport
 
Tottenham Hotspur er interesseret i at hente Leicester-midtbanespilleren Youri Tielemans, der øjner et skifte væk fra klubben denne sommer. Både Arsenal og Manchester United er meldt interesserede i belgieren, og nu vil Spurs være med i kampen. 
 
25-årige Tielemans har en kontrakt hos Leicester, der udløber i sommeren 2023. Han har tidligere spillet i AS Monaco og RSC Anderlecht. 
 
Chelsea vil færdiggøre handel med forsvarsspiller tidligt
Kilde: GiveMeSport
 
Jules Koundé har længe stået højt på ønskelisten hos Chelsea, og nu pønser London-klubben på at færdiggøre en handel med den unge franskmand tidligt i sommerens transfervindue. 
 
Chelsea har gennem sæsonen måtte døje med stor usikkerhed omkring fremtiden for spillere som Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta, og derfor vil klubben hurtigt sikre sig en ny styrke i midterforsvaret. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE