Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forstår intet: Hvorfor har Arsenal ikke givet ham en længere kontrakt?

Af Emil Plovgaard
25.05.2023 Kl. 18:23
Kontrakten burde have været længere, står det til Gabriel Agbonlahor.

Englands landstræner, Gareth Southgate, skal ikke bruge Arsenal-stjernen Bukayo Saka som venstre back eller venstre wingback igen.

Sådan lyder opfordringen fra Gabriel Agbonlahor.

– Det, jeg elsker, når jeg ser ham (Saka, red.), er hvor stærk han er. Når man ser på små spillere, tror man, at de vil blive hånet af forsvarsspillere, men her forholder det sig omvendt.

– Han håner dem, han er stærk og aggressiv. Og det, som sommetider går gennem hovedet på mig, er, at Southgate engang spillede ham som venstre wingback eller venstre back. Det må han aldrig gøre igen, for han er en af verdens bedste kantspillere i øjeblikket.

Derudover forstår han ikke meget af, at Arsenal ikke har givet ham en længere kontrakt. Saka forlængede tidligere på ugen sin kontrakt, så den nu gælder frem til sommeren 2027.

– Sikke en guldfugl, han er. Jeg er overrasket over, at de (Arsenal, red.) ikke har givet ham en længere kontrakt. Han er en spiller, der koster over £100 millioner. Det er helt sikkert. Han bliver bare bedre og bedre, siger Agbonlahor til talkSPORT.

Saka blev for nylig udtaget til Englands landsholdstrup til EM-kvalifikationskampene mod Malta og Nordmakedonien i næste måned.

I denne sæson er det blevet til i alt 31 målinvolveringer for Saka for både klub og land.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Efter Ronaldo-exit: Han vil være nummer 7 i Manchester United

3. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

4. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

5. Medie: Nu har Arsenal budt på Premier League-stjerne

Annonce