AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2023 09:45
Ikke kun Henderson: Endnu en Liverpool-spiller misser Real Madrid-opgør

Dårligt nyt til Jürgen Klopp & co.


I går, tirsdag, kunne vi skrive her på siden, at Liverpools anfører, Jordan Henderson, ikke var rejst med resten af truppen til Madrid.

Her skal The Reds møde Real Madrid, hvor Merseyside-klubben skal forsøge at overkomme et 2-5-nederlag fra den første kamp.

Dog misser endnu en Liverpool-spiller opgøret.

For der var i løbet af dagen rygter om, at unge Stefan Bajcetic missede træningen tirsdag, men han var dog alligevel rejst med resten af truppen til den spanske hovedstad.

Nu misser han alligevel opgøret. Det oplyser Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp:

-Med Stefan (Bajcetic,red.) er det en stressreaktion, hvilket er helt forkert Så han mærker ikke meget, det er kun en lille smule, men han er nu ude i jeg ved ikke præcis hvor lang tid. Vi skal bare lade det falde til ro så må vi se, hvornår han kan komme tilbage, slutter Klopp på tirsdagen sene pressemøde.

Kampen starter 21.00 på Santiago Bernabéu.

LÆS OGSÅ: Ingen Bellingham: Her er Liverpools tre alternativer

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE