AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 17:11
Eto'o anmeldt for vold: Nu reagerer han

Samuel Eto’o har nu reageret på den episode, der har ført til, at han er blevet anmeldt for vold.


Den legendariske tidligere camerounske fodboldstjerne Samuel Eto’o er blevet filmet, mens han sparker en person ned uden for et VM-stadion i Qatar, og det har ført til en anmeldelse for vold og materiel skade.

På bagkant af episoden har en lang række medier forsøgt at få Eto’o, som nu er præsident for Camerouns fodboldforbund, i tale, og nu har han så udsendt en meddelelse.

Her siger han undskyld for sin optræden.

- Jeg vil gerne undskylde for at miste besindelsen og reagere på en måde, der ikke matcher min personlighed. Jeg undskylder over for offentligheden for denne uheldige episode, lyder det fra Eto’o.

Derefter rettet han en opfordring til det algierske fodboldforbund om at få håndteret skuffelsen blandt landets fans over, at Cameroun slog Algeriet i den afgørende kamp om en plads ved VM.

Efterfølgende har der været beskyldninger om, at Cameroun havde købt kampens dommer, hvilket har ført til en række episoder, hvor Eto’o har været genstand for fornærmelser.

- Jeg vil bede de algierske autoriteter og fodboldforbundet om at tage ansvar og få sat en stopper for dette usunde miljø, inden der sker en mere alvorlig hændelse, lyder det fra Eto’o.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE