Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 12:37
Et spørgsmål om tid: Manchester United er selvsikre på Pochettino-ansættelse

Manchester United føler sig angiveligt overbeviste om, at Mauricio Pochettino bliver klubbens nye manager.


Mauricio Pochettino som ny Manchester United-manager.

Det er et scenarie, som Manchester United efter sigende føler sig selvsikre på, at det bliver en realitet.

Det skriver lokalmediet, Manchester Evening News.

Ifølge Manchester Evening News har Manchester Uniteds ledelse endnu ikke været i kontakt med Pochettinos lejr, men det kan snart tage fart, da det spekuleres i, at Manchester United først vil rykke, når PSG har mødt Manchester City i Champions League.

Pochettino skulle være opsat på at komme til Old Trafford, og ifølge ESPN har PSG allerede henvendt sig til Zinedine Zidane for at forberede sig på et Pochettino-exit.

TalkSPORT melder også i dag, at PSG forbereder sig på at få en henvendelse fra Manchester United, og mediet beretter yderligere, at Manchester United egentlig havde planlagt at finde en midlertidig løsning, men da han er klar til at tage til Old Trafford med det samme, er klubben kommet på andre tanker.

Udskiftningen på managerposten vil koste klubben i omegnen af 160 millioner kroner, da Ole Gunnar Solskjær har fået omkring 70 millioner kroner i kompensation efter fyringen.

Derudover vil koste i omegnen af 90 millioner kroner at løsrive argentineren fra sin kontrakt med PSG.

Andetsteds meldes det, at Sir Alex Ferguson forsøger at få Steve Bruce ind som midlertidig manager - Læs mere om det her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE