Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag stikker til Chelsea efter turbulent sæson

Af Emil Plovgaard
25.05.2023 Kl. 18:56
De to mandskaber mødes torsdag aften på Old Trafford.

Chelsea har brugt mere end fire milliarder kroner på nye spillere i indeværende sæson.

Det har dog ikke været til at se på resultaterne, og derfor sender Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, da også en stikpille i retning af The Blues, hvad angår deres pengehåndtering.

Således er et stort pengeforbrug en opskrift på fiasko, hvis ikke der er fastlagt en klar og tydelig strategi, mener den hollandske succestræner.

– Når der ikke ligger nogen strategi bag – eller den rette strategi – så fungerer penge ikke. I øjeblikket er der en stor samling af gode spillere, gode manager og penge her i Storbritannien. Og det giver god konkurrence, men det er også en hård konkurrence.

– Og så skal man gøre de rette ting, og man kan sagtens have penge, men man er nødt til at bruge dem på en smart måde og have en strategi ved sin side, for ellers fungerer de ikke, siger Erik ten Hag ifølge The Independent.

Erik ten Hag og Manchester United har dog også været velsignet af et stort transferbudget i indeværende sæson.

Selv mener hollænderen, at klubben er på rette vej, men at der er flere ting, de kan tage med sig fra hans første sæson i den røde del af Manchester.

– Jeg synes, vi er på vej i en god retning, men vi kan også lære fra denne sæson.
 
– Vi er nødt til at evaluere efter sæsonen og gøre de rette konklsuioner for fremtiden, og det vil vi gøre efter sæsonen, siger Erik ten Hag videre.

De to klubber mødes torsdag aften på Old Trafford. Chelsea har reelt ikke noget at spille for, mens Manchester United med et enkelt point kan sikre sig kvalifikation til Champions League i den kommende sæson.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Efter Ronaldo-exit: Han vil være nummer 7 i Manchester United

3. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

4. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

5. Medie: Nu har Arsenal budt på Premier League-stjerne

Annonce