Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Én kæmpe sommersigning er i hus - men Chelsea er slet ikke færdige

Af Jeppe Augustsen
28.03.2023 Kl. 08:08
Chelsea har igen store transferplaner til sommer, melder Fabrizio Romano.

Siden den nye ejerovertagelse i Chelsea har klubben investeret stort i nye spillere.

I denne sæson har London-klubben købt spillere for flere milliarder af kroner – heriblandt Enzo Fernandez, der med en pris på £106 millioner blev den dyreste signing nogensinde i Premier Leagues historie.

Men Todd Boehly & Co. er slet ikke færdige.

Til sommer vil Chelsea forsøge at hente flere store navne til Stamford Bridge. Det skriver transferjournalisten, Fabrizio Romano.

Selvom det endnu ikke er bekræftet af klubben, så har Chelsea allerede sikret sig Christopher Nkunku, der skifter fra RB Leipzig. Men han står ikke til at blive den eneste offensive signing.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 favoritter til Tottenham-jobbet

Ifølge Fabrizio Romano vil Chelsea også hente en ny topangriber, hvor Victor Osimhen fra Napoli står højt på ønskelisten. Han vil dog blive en dyr herre, hvor meldingerne i den italienske lyder på, at han vil koste omkring en milliard kroner. 

Derudover skal der også hentes en central midtbanespiller, og her har de Manu Kone, Declan Rice og Romeo Lavia på ønskelisten.

Dermed venter der endnu en sommer, hvor Chelsea-fans kan se frem til flere nye ansigter i den blå trøje til 2023/24-sæsonen.

Forleden kunne Chelsea også annoncere deres regnskab for sidste sæson, og det endte med at kæmpe underskud – Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Arteta må holde vejret: Arsenal-stjerne har pådraget sig skade

Annonce