AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 12:44
Romano: Chelsea, Manchester United og PSG er i stor transferfight

To Premier League-giganter er meget interesseret i fransk midtbanespiller.


Selvom transfervinduet er lukket, og der er flere måneder til sommerens transfervindue, er der godt gang i transferspekulationerne.

En af de spillere, som formentlig ender med at skifte klub, er den 21-årige franske midtbanespiller Manu Koné.

Ifølge Fabrizio Romano er han en meget eftertragtet spiller, hvor der er tre klubber, som fører ræset om Manu Koné - og det gælder bl.a. to Premier League-mandskaber.

- Det er min forståelse, at tre klubber fører ræset om Manu Koné. Chelsea er en af dem. De har kontaktet ham, og de har mange spillere på listen. Manchester United følger ham også, og det samme gør PSG, siger Romano på sin Youtube-kanal og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Tuchel presser på - vil hente Premier League-stjerne

- De tre klubber er alle interesseret i Manu Koné. Andre klubber har stadig mulighed for at tilslutte sig ræset, men de tre klubber undersøger allerede kontakter og situationen for Manu Koné, lyder det fra Manu Koné.

Ydermere beretter Fabrizio Romano, at prisen på Manu Koné vil lyde på mindst €50 millioner.

LÆS OGSÅ: Højlund vil slå dansk transferrekord: Stor budkrig på vej


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE