AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 09:29
Arteta må holde vejret: Arsenal-stjerne har pådraget sig skade

Mikel Arteta må holde vejret den kommende tid grundet en skade til en af de helt store profiler.


Arsenal har kurs mod mesterskabet, hvor de i øjeblikket har otte point ned til Manchester City som er de nærmeste forfølgere. 

The Gunners har stadig 10 kampe tilbage, og de har derfor brug for alle de vigtige spillere, som i denne sæson har spillet en afgørende rolle for holdets flotte præstationer og resultater.

En af dem er holdets ankermand, Thomas Partey. 

Men den ghanesiske midtbanespiller er blevet ramt af den skade under landsholdspausen. Det har Ghanas landstræner, Chris Houghton, bekræftet på et pressemøde ifølge GOAL.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 favoritter til Tottenham-jobbet

Det præcise omfgang af skaden kendes ikke, men det tyder dog ikke på at være en af de mere alvorlige. 

Thomas Partey forventes at vende tilbage til Arsenal i dag, hvor han vil blive vurderet af klubbens lægestab.

Arsenal møder Leeds på hjemmebane i den kommende spillerunde, og det er altså uvist, om Thomas Partey bliver klar til det opgør.

The Gunners har tabt to kampe i denne sæson, og i begge kampe - hjemme mod Manchester City og ude mod Manchester United - har Thomas Partey ikke været med grundet skader.

AFSTEMNING: Hvilken af disse PL-klubber vil Højlund passe bedst i?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE