AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2022 16:08
Elendig start: Erik ten Hag-lejr er rasende på Manchester United

Erik ten Hag & Co. er efter sigende langt fra tilfreds med Manchester Uniteds ledelse.


Erik ten Hag havde en god pre-season med Manchester United, men starten på Premier League har været dårlig, hvor det er blevet til to nederlag i de første to kampe.

Efter kampen i går udtalte den hollandske manager, at han vil forsøge at overtale nogle spillere til at skifte til klubben, da de stadig mangler forstærkninger.

Den engelske avis, Daily Mirror, melder i dag, at Erik ten Hags rådgivere er rasende på Manchester Uniteds ledelse. 

De mener, at klubbens ageren på transfermarkedet denne sommer har været håbløs ringe, som har skuffet hollænderen. 

Manchester United har indtil videre hentet tre nye spillere i form af Tyrell Malacia, Christian Eriksen og Lisandro Martinez, men det er ikke nok for Erik ten Hag, der ønsker flere signings. Heriblandt Frenkie de Jong, som klubben har arbejdet længe på at få til klubben.

Derudover er Erik ten Hag-lejren også skuffet over hele situationen med Cristiano Ronaldo, som også har fyldt meget i løbet af sommeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE