AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2022 09:03
Erik ten Hag: "Vi har brug for nye kvalitetsspillere"

Hollænderen var mildest talt ikke begejstret efter lørdagens kamp.


Det har ikke ligefrem kørt på skinner for Manchester United under klubbens nye manager, Erik ten Hag.

De indledende to kampe i denne Premier League-sæson er blevet tabt til, på papiret, forholdsvist overkommelige modstandere i form af Brighton og Brentford.

Kampen mod Brighton endte med et spinkelt nederlag på 1-2, mens man i lørdagens kamp blev maltrakteret med hele 0-4 til et Brentford-mandskab, der allerede sikrede sig sejren i første halvleg med alle fire scoringer.

Der er brug for forstærkninger, medgiver Erik ten Hag efter kampen.

- Nye signings? Ja. Vi har brug for nye spillere, kvalitetsspillere. Vi vil forsøge at overbevise dem om at skifte til os.

- Kun når vi holder sammen, vil vi overvinde det (modgangen, red.). Manageren er hovedansvarlig, og den tager jeg på min kappe, lød det således fra Erik ten Hag efter lørdagens kamp i London.

Manchester United skal forsøge at vende den dårlige sæsonstart, når klubben på mandag møder ærkerivalerne fra Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE