AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 21:12
Ekspert langer ud: "United er ikke kommet videre fra problemer i fortiden"

Eksperten mener, at Manchester United stadig har nogle problemer, der har præget holdet i flere sæsoner.


Manchester United smed et point væk i slutminutterne af topkampen mod Arsenal, og efterfølgende var der kritik fra Roy Keane.

Den tidligere Manchester United-spiller hæftede sig ved nogle af de spillere, der har været gennemgående for klubben i flere sæsoner.

- Manchester United har forbedret sig, men mod slutningen af kampen kigger på Shaw, som stadig er på venstre back. Der er spørgsmålstegn omkring ham. Wan-Bissaka, Fred og McTominay – det er som om, at Manchester United ikke er kommet videre fra problemerne i fortiden, siger Roy Keane i studiet hos Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Irriteret ten Hag: "Det må ikke ske"

- Jeg giver ikke dem skylden, for det var en hård kamp. Jeg vil give kredit til Arsenal. Det var et realitetstjek. Jeg synes stadig, at United er for smalle. De manglede nogle spillere i dag, men et hold som United burde være i stand til at håndtere det.

Manchester United måtte undvære Diogo Dalot, Donny van de Beek og Anthony Martial grundet skader, mens midtbaneankeret Casemiro var ude med karantæne efter at have raget et gult kort til sig mod Crystal Palace i midtugen.

De Røde Djævle er nu nummer fire i Premier League med 39 point efter 20 runder. Der er 11 point op til Arsenal, der dog har spillet en kamp færre.

LÆS OGSÅ: Arsenal er halvvejs: Kan The Gunners slå utrolig rekord?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE