AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 19:39
Arsenal er halvvejs: Kan The Gunners slå utrolig rekord?

Arsenal er nu halvvejs mod en fuldstændig fantastisk rekord.


Der er kun ét hold i Premier League-historien, der har formået at få 100 point i en Premier League-sæson, men måske kan der blive tilføjet endnu et hold til den bedrift efter sæsonen.

For Arsenal er nu noteret for 50 point efter 19 kampe – præcis halvvejs i den nuværende sæson.

LÆS OGSÅ: Suveræne Saka tangerer Arsenal-legender

Det er status efter søndagens sene sejr mod Manchester United, og hvis Mikel Artetas mandskab kan holde kadencen, vil The Gunners tangere Manchester Citys utrolige rekord fra 2017/18-sæsonen.

Her var det først i overtiden i sidste spillerunde, at en scoring fra den nuværende Arsenal-angriber Gabriel Jesus sikrede Manchester City en sejr mod Southampton og dermed 100 point.

LÆS OGSÅ: KARAKTERBOG: Arsenal og Nketiah sendte United til tælling

Undervejs i den sæson vandt Manchester City 18 kampe på stribe, og det er nu spørgsmålet, om Arsenal er i stand til at slå den utrolige rekord.

Næste Premier League-kamp for Arsenal er mod Everton på udebane den 4. februar. Først venter der dog en kamp mod Manchester City i FA Cuppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE