AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2022 15:52
Ekspert forstår ikke Hjulmands beslutning: Disse to spillere burde spille U21

Kasper Hjulmand har truffet den forkerte beslutning, lyder det.


Ekspertkommentar hos TV 2 Sport, Peter Graulund, fortæller i et interview med Ritzau ifølge B.T., at han er af den overbevisning, at Jesper Lindstrøm og Rasmus Højlund burde spille i tirsdagens U21-opgør mod Kroatien.
 
Her handler det om en billet til næste års EM-slutrunde, og selvom begge har alderen til U21-fodbold, blev de udtaget til A-landsholdets seneste kampe.
Det er en beslutning, som Peter Graulund har svært ved at se logikken i.
 
- Jeg vil gerne diskutere, hvorfor det er vigtigere at give Højlund og Lindstrøm 30 minutter på A-landsholdet mod Frankrig, lyder det fra Graulund.
 
Graulund fortæller, at han er uenig med Hjulmand i, at en U21-slutrunde ikke er altafgørende, hvis den danske A-landstræner er af den overbevisning.
 
U21-holdet skal spille den afgørende kamp mod Kroatien tirsdag klokken 18. Kampen kan ses på Vejle Stadion og TV 2 Sport X.
 
Det første opgør, der blev spillet i Kroatien, endte 2-1 til det kroatiske U21-mandskab.
 
Peter Graulund fik selv seks U21-landskampe for Danmark. Han fik aldrig nogen A-landskampe.
 
Jesper Lindstrøm blev i sidste uge rygtet til Premier League - læs mere her.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE