AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 21:36
Engelsk storklub vil hente Lindstrøm til januar

Der er Premier League-interesse i den danske komet, Jesper Lindstrøm.


Jesper Lindstrøm skiftede sidste år fra Brøndby IF til tyske Eintracht Frankfurt.

Den tyske klub investerede 52 millioner kroner i den unge dansker, og indtil videre har det vist sig at være en god investering.

Men den kan muligvis blive endnu bedre.

- Arsenal er virkelig varme på Eintracht Frankfurt-stjerne.

Sådan lyder det i dag i den tyske avis, BILD, der beretter, at Arsenal intensiveret har jagten på den 22-årige dansker og har i sinde at hente ham til januar.

Avisen erfarer, at Eintracht Frankfurts rekrutteringsteam allerede har taget kontakt til Jesper Lindstrøms repræsentanter omkring et potentielt skifte.

I sidste sæson blev Jesper Lindstrøm noteret for fem mål og ni mål på kryds og tværs i alle turneringer, og i denne sæson står han indtil noteret for tre mål. 

Ifølge Transfermarkt har den danske komet en markedsværdi på €17 millioner, der svarer til 126 millioner kroner. 

Jesper Lindstrøm har før udtalt sig om et muligt skifte til Premier League, hvor der især er én klub, han godt kunne tænke sig at spille for - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE