AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 15:56
Efter skifte: Cancelo afviser Guardiola-rygter

Cancelo kommenterer på rygterne om Pep Guardiola.


Bayern München kunne tidligere i dag på Deadline Day bekræfte, at man havde hentet Joao Cancelo på en lejeaftale.

Dette skifte kom som et chok, hvor der bl.a. gik rygter på, at den portugiske landsholdsspiller skulle have haft et dårligt forhold til Pep Guardiola.

LÆS OGSÅ: Ekspert: "Sabitzer er et panikkøb"

The Athletic kunne heraf tidligere i dag melde, at Cancelo skulle have haft en dårlig reaktion på at sidde på bænken for den tredje kamp i træk, og dette var angiveligt dråben, der fik bægeret til at flyde over for Pep Guardiola.

Dog afviser den nu 28-årige nye Bayern-spiller, at han skulle have et dårligt forhold til Manchester City-manageren:

- Det er netop derfor, at jeg søgte efter en ændring, fordi jeg havde så få minutter til rådighed i de sidste par uger, fortæller Cancelo ifølge Sky Sports og fortsætter:
 
- Det har intet at gøre med mit forhold til manageren, til Pep.  
 
- Det har noget at gøre med at jeg ville - flere minutter, have en stor klub bag mig som Bayern og tage afsted til et nyt eventyr. Jeg er meget glad for at være her, som jeg sagde. Det er en stor klub med en masse historie. Jeg er meget, meget glad for at repræsentere denne klub.
 
 Manchester City betalte 484 millioner kroner for Cancelo, da han blev købt i Juventus, hvor han har fået 154 kampe for klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE