AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 15:25
Ekspert: "Sabitzer er et panikkøb"

Der bliver langet ud efter Manchester og Chelsea for at jagte Marcel Sabitzer.


Det lader til, at især Manchester United, men også Chelsea, jagter Marcel Sabitzer i de sidste timer af transfervinduet.

Østrigeren er udset som erstatning for den skadede Christian Eriksen i Manchester United, mens Chelsea har kig på et alternativ til Enzo Fernàndez, som kan blive svær at hente i Benfica.

Den tidligere Premier League-spiller og nuværende ekspert for Sky Sports, Paul Merson, er bestemt ikke imponeret over, at de to engelske storklubber nu går efter Marcel Sabitzer.

- Han kan ikke komme på holdet i Bayern München. Jeg ved, at de har cementeret duo på midtbanen, men hvis han var så god, ville han presse sig på. Igen er vi tilbage til en panikhandel. Der var ingen interesse i ham 1. januar, siger Merson til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Arsenal-spiller opereret - ude i lang tid

LÆS OGSÅ: Transferoverblik: Januar 2023

- Chelsea prøver at hente Enzo, og Christian Eriksen er skadet nu hos Manchester United. Det er et panikkøb. Man køber en reserve i Bayern München.

- Denne fyr var ikke på radaren før. Han kommer ikke på Bayern-holdet. Man må spørge sig selv, om han kommer til at gøre os bedre. Jeg er ikke så sikker.

Sabitzer har i denne sæson spillet 24 kampe for Bayern München denne sæson, men størstedelen af de opgør har været indskiftninger.

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE