Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2021 08:03
Efter Ronaldo-anbefaling: Manchester United i kontakt med toptræner

Det spanske medie, El Chiringuito, melder i dag, at Cristiano Ronaldo har anbefalet ledelsen i Manchester United er tage kontakt til Zinedine Zidane.


Presset stiger på Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær.

I de seneste tre kampe er det kun blevet til et enkelt point efter nederlag til Aston Villa og Leicester, og det medført kritik af den norske manager. 

Nogle journalister og medier melder, at ledelsen i Manchester United stadig bakker Ole Gunnar Solskjær op, så er der nu andre meldinger i den spanske presse.

Det kunne tyde på, at Manchester United forbereder sig på en ændring, hvis resultaterne ikke bliver bedre.

El Chiringuito erfarer, at Manchester United har taget kontakt til Zinedine Zidane efter anbefaling fra Cristiano Ronaldo.

Den franske træner forlod Real Madrid tilbage i 2021, da han angiveligt var såret over de mange fyringsrygter, der blev lækket af klubben til pressen. 

Ifølge Jamie Carragher bør Manchester United afskedige nordmanden, hvis de skal vinde nogle af de store trofæer - Læs mere om hans udtalelser her.

Der venter et svært program for De Røde Djævle i de kommende runder, hvor de skal møde Liverpool, Tottenham, Manchester City, Watford, Chelsea og Arsenal i de næste seks ligakampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE